Presentaties Saxion op pad

Johan Oude Engberink

Donderdag 30 januari zijn de presentaties van de academies die deelgenomen hebben aan het project Saxion op pad, waarin pilots hebben plaatsgevonden rond het gebruik van de iPad in het onderwijs. Ook de academie APO Hengelo (voorheen Edith Stein) heeft een pilot uitgevoerd. Doel van dit project Saxion op pad in de APO Hengelo was het exploreren van het concept flipping the classroom en hierbinnen vooral de functie van het programma Socrative en de inzet van kennisclips. De eindrapportage is enkele dagen geleden opgestuurd. Een andere keer meer nieuws hierover.

De presentaties op 30 januari zullen interactief zijn. Er is gelegenheid de presentaties van alle academies te bezoeken en met de vertegenwoordigers van de academies in gesprek te gaan. Vandaag is bekend geworden dat Keimpe de Heer gastspreker is. Zie voor meer informatie over hem de blog van Saxion op pad.

Als je als medewerker van Saxion naar de presentaties wilt, mail dan naar Anne Ros ( a.m.j.ros@saxion.nl ). Vermeld daarbij je naam, waar je werkt/studeert en of je wel/niet bij de borrel aanwezig bent.

Ben je niet betrokken bij Saxion en wil je ook graag bij deze bijzondere bijeenkomst zijn? Stuur dan een mail naar Debbie Braakman a.d.braakman@saxion.nl
In de flyer lees je de volledige tekst van de uitnodiging met ook gegevens over locatie en tijdstip.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s